Hvorfor jeg gør det

De bedste oplevelser bunder i en respekt for at tid er begrænset ved at give folk mere værdi end den tid de investerer i selve oplevelserne.

Mere information

Hvordan jeg gør det

Design Leder

Jeg leder og opbygger stærke designorganisationer med fokus på en bred vifte af ideer og kvalitetsoutput.

Jeg kommer med 20 års erfaring i at lede og levere succesrige digitale løsninger fra strategi og koncept til brugertest og design. Jeg har arbejder på tværs af industrier og kanaler for internationale konsulent- og softwarefirmaer og for digital design- og marketingsbureauer.

I min rolle som Design Leder er det mit ansvar at løfte forståelsen for design på tværs af organisationen. Det gøres ved at uddanne resten af ledelsen, ved at integrere design i projektmetoder og ved at give salgsholdet evne og indhold til at positionere design.

Design er en mentalitet, ikke en afdeling.

Kreativ Katalysator

Jeg organiserer og faciliterer workshops og møder med deltagelse fra alle niveauer i firmaet fra junior til c-suite.

Jeg skaber betingelserne og ånderum hvor ideer og innovation kan opstå og udvikle sig til håndgribelige mål med realistiske og detaljerede roadmaps.

Jeg bruger internationalt anerkendte metoder som Design Thinking, deBono Thinking System, Google Design Sprint og LEGO® SERIOUS PLAY® til at skabe de rigtige betingelser, der fremskynder den kreative ånd og den gemte viden og erfaring vi alle har.

Jeg bruger strukturen fra disse metoder til at forme al den kreativitet og viden til konkrete forretningsideer og værdier.

Hvad jeg har haft gang i

Salesforce

Experience Design, EMEA gruppe

Etablerede 4 regionale experience design teams på tværs af EMEA (London, Berlin, Paris, Amsterdam).

Mere om Salesforce XD gruppe
Burberry

B2B/B2E social kommunikationsplatform

Ledte det kategori-definerende projekt fra vision og koncept til det færdige produkt.

Mere om Burberry Social Kommunikation
Unilever

Designkonsultation

Leverede design rådgivning, coaching, organisationsdesign og design know-how til Unilever som grobund for at etablere deres eget design team.

Mere om Design Konsultation til Unilever
ING

Vision for ecosystem til små virksomheder

Hjalp med at forme en vision for ING om hvordan de kan hjælpe små virksomhedsejere med mere end finansprodukter. Inkluderede en mobil app prototype.

Mere om ING's små virksomheds vision
America Express

Næstegenerations kundeservice

Forberedte og ledte et workshop program med det mål at levere en vision for hvordan god kundeservice ser ud i fremtiden.

Mere om Amex kundeservice
Shop Direct Group

Nyttig personalisering af kundeoplevelsen

Ledte et design team og co-faciliterede workshops der definerede en nær-fremtidsvision under overskriften "Nyttig Personalisering" for Shop Direct Group.

Mere om SDG personalisering